Rekryilmoitus

Etsimme tekijöitä osaksi kasvavaa huipputiimiämme

Haluatko olla osa rakennusalan toimintatapojen mullistusta? Haemme tietomallikoordinaattoreita täydentämään ryhmäämme.

Tietomallikoordinaattori
Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, työkokemusta tietomallintamisen asiantuntijatehtävistä ja kykyä toimia itsenäisesti tietomallintamisen johtotehtävissä.
Toivomme että olet intohimoinen kehittäjä ja innostut uusista asioista. Pidät langat käsissäsi projektien läpiviennissä, ja olet kotonasi tiimissä työskennellessäsi.

Tietomallikoordinaattori (nuorempi)
Oletko juuri valmistunut ja työurasi alussa? Kenties olet tehnyt töitä tietomallintamisen parissa, ja kaipaat lisää haasteita? Sinulla on innostunut asenne ja haluat kehittää itseäsi tietomallintamisen asiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja opetella uutta työn ohessa.

Tietoa Finland Oy – Suomen johtava visualisointi- ja tietomallipalveluja tarjoava yritys.

Visionamme on mullistaa rakennusalan toimintatavat. Näemme tietomallintamisen ja visualisoinnin kiinteänä osana tätä kehitystä yhdessä Lean periaatteiden ja erilaisten yhteistyökäytäntöjen kanssa.

Tervetuloa osaksi mukavaa työyhteisöä!

Oletpa sitten räiskyvä vieraisiin pöytiin huutelija tai yksin tietokoneen edessä viihtyvä dataaja, meillä voit hautautua kirjan kanssa sohvan nurkkaan, vaihtaa kuulumiset biljardipöydän ympärillä tai hakata paineet nyrkkeilysäkkiin – rento ja yhteisöllinen ilmapiiri takaavat, että saat olla sellainen kuin olet.

Tylsät faktat:

  • Työn aloitus: tammikuun aikana tai heti sopivien henkilöiden löydyttyä
  • Työsuhde: vakituinen
  • Sijainti: BIM Kampus Helsinki, Kampissa
  • Työaika: joustava
  • Espressokeitin: on

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen marko.rajala@tietoa.fi. Toimi nyt – paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja Marko Rajala p. 040 556 6654

×

Comments are closed.